.

GUANGMING - Електронен Цифров Штангенциркуль, Измервателен Инструмент за Штангенциркулей с Кутия за съхранение, Водоустойчив Електронен Микрометрический Штангенцирк

GUANGMING - Електронен Цифров Штангенциркуль, Измервателен Инструмент за Штангенциркулей с Кутия за съхранение,

BGN 29.87

Продукти
Налично за поръчка

Функция за настройка на нулата - добре Обмислен дизайн ви позволява да зададете нула с едно натискане на бутона и да започне ново измерване във всяка точка на скалата, което е идеално за диференцирано измерване.Ясни показания - LCD екран дава ясни указания, които могат да бъдат показани като в инчов, така и в миллиметровом формат.Нулевата функция може да се използва навсякъде. 4 вида режими на измерване - Този цифров штангенциркуль може да се използва за измерване на вътрешния и външния диаметър, дълбочина и стъпки.Работи на батерия, идва с акумулаторна батерия. Неръждаема стомана - рама от неръждаема стомана с рифленым валяк за палеца и фиксирующим перка осигурява гладко плъзгане и точно позициониране при използване.Сцени, които ще бъдат използвани в Този имейл штангенциркуль с нониусом е идеалното измервателен уред за широк спектър от промишлени, електрически, любителски и пътни работи.Функция за настройка на нулата - добре Обмислен дизайн ви позволява да зададете нула с едно натискане на бутона и да започне ново измерване във всяка точка на скалата, което е идеално за диференцирано измерване.Ясни показания - LCD екран дава ясни указания, които могат да бъдат показани като в инчов, така и в миллиметровом формат.Нулевата функция може да се използва навсякъде. 4 вида режими на измерване - Този цифров штангенциркуль може да се използва за измерване на вътрешния и външния диаметър, дълбочина и стъпки.Работи на батерия, идва с акумулаторна батерия. Неръждаема стомана - рама от неръждаема стомана с рифленым валяк за палеца и фиксирующим перка осигурява гладко плъзгане и точно позициониране при използване.Сцени, които ще бъдат използвани в Този имейл штангенциркуль с нониусом е идеалното измервателен уред за широк спектър от промишлени, електрически, любителски и пътни работи.Спецификация : Име : Електронен цифров измервателен инструмент, с суппортомматериал : неръждаема стомана Обхват на измерване : 0-150 мм Разделителна способност : 0.01 mm Значение за четене : 0.01 mm Точност : 0.01 mm нето Тегло : 0.38 кг Работна температура : на 30 градуса Многократно метод за измерване : 1. Диаметърът Бързо измерете всички малки или по-големи предмети с помощта на остра челюстта от неръждаема стомана.2. Вътрешен диаметър Бързо да измерите вътрешния диаметър на обекти с помощта на горните гъби.3. Измерване на дълбочина Различни варианти включват измерване на функцията на дълбочина за по-малки обекти, до които е трудно да се достигне с конвенционалните владетели.4. Измерване стъпки Функция "Пропуснато стъпка" штангенциркуля ви позволява да използвате задната стъпка штангенциркуля за измерване.Нашите услуги : Ако имате някакви съмнения относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас. Забележка : поради разликата между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Моля, разберете, много ви благодаря.Пратката включва : 1 бр. * Цифров штангенциркуль.

Повече информация

Name:
Electronic Digital Caliper Measurement Tool
Material:
Stainless steel
Measuring range:
0-150mm
Resolution:
0.01mm
Reading value:
0.01mm
Accuracy:
0.01mm
Net weight:
0.38kg
Operating temperature:
30 degrees
Multiple Measuring Method:
1.Outside Diameter:
Quickly measure any small or large objects with the sharp stainless steel jaw.:
2.Inside Diameter:
Measure inside diameter of objects quickly with top jaws.:
3.Depth Measurement:
Versatile measurement options include depth function for small objects that are hard to reach with regular rulers.:
4.Step Measurement:
The overlooked step function of the caliper allows you to utilize the back step of the caliper to measure as well.:
Our Services:
If you have any doubts about our products, please feel free to contact us. :
Note:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, Thank you.:
Package includes:
1 pcs * Digital Caliper :