.

Четка за зъби за Кучета, Гребен, Четка за зъби за Кучета, Гребен за Котка, Гребен за котка, Гребен за домашни любимци, Гребен за коса, Продукти за домашни любимци, Пот ?

Четка за зъби за Кучета, Гребен, Четка за зъби за Кучета, Гребен за Котка, Гребен за котка, Гребен за домашни

BGN 0.00

Продукти
Налично за поръчка

【Продължавай почистване】 : Осигурете вашия домашен любимец на най-добрите грижи и редовно почистване, за да го здравословно.Тази четка за зъби на вашия домашен любимец ще усещането за изключителна мекота и комфорт, а също така има зала за успокояващ ефект.По-безопасно и по-удобно за вашия домашен любимец по време на къпане.Това е и идеален подарък за кучета и котки. ➤【Идеалният избор】 : Предназначен за късокосмести и среднешерстных животни като кучета, котки, порове, коне, зайци, свине и други животни.Позволете им да бъдат по-спокойни по време на плуване и ще можете да се забавлявате, които с нетърпение чакат отново и отново, както и да можете да се наслаждавате на добър масажен ефект по време на грижи за косата, така че побързайте да го опита. 【【Чудесен подарък】 : Тази четка, за да се грижа за домашни животни - важен инструмент за всички любители на домашни животни и инструмент, който е необходим на много длинношерстным животните. Може да се използва за къпане, а също и за масаж на вашия домашен любимец, в допълнение към нея могат да се грижат за косата.Ако имате приятели, които като теб, обичат домашни любимци, ще е много уместно да дари една от тези зъби като подарък. 【【Гаранция за обслужване на】 : Ние се стремим да повиши удовлетвореността на нас и да се направи така, че да ви е приятно пазаруване.Ако имате някакви въпроси или предложения можете да се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, за да реши проблема си. 【【 Здрав】 : Тази универсална четка за грижа за кучето не поцарапает на кожата на вашия домашен любимец.Освен това, пяна много лесно да разпространявате, тя може дълбоко почистване на козината на домашни любимци, почистване на свобода косата и омертвевшую кожата, да направи процеса на къпане по-спокойно и приятно, а козината на вашия домашен любимец - по-гладка.
Описание на продукта :
Лесно премахване : Подложки лесно се отстранява с животни, а също така се намалява загубата на коса и позволяват да се избегнат големи натяжений при използване на тази игольчатой четки за дълги коси кучета и котки за отстраняване, загуба на козина, прах и пърхот от домашни любимци.
Продължавайте почистване : Редовно разресването на козината на вашия домашен любимец на нашата четка ще ви помогне да подобрите циркулацията на кръвта, като козината на вашия домашен любимец по-мека, лъскава и здрава.
Употреба : Нашите четки могат тяло и отпуснете на вашия домашен любимец по време на къпане и грижите за него, принуждавайки вашия домашен любимец да се влюби в къпане, вземане на красотата и къпането приятно за всички!
Размер : Както е показано на фигура, има някаква грешка поради ръчно измерване, моля, не возражайте.
Цвят : Както е показано на фигура, картина може да има малка разлика в цвета се дължи на разликите между различните монитори.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, ви благодаря!
Поддръжка : След получаване на стоката, ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас.

Повече информация