.

Fydun 2 елемента Ретро Кутия За Годежни Пръстени Контейнер Уникален Пръстен Притежателя Бижута Калъф За Съхранение 01 (MR & MRS)

Fydun 2 елемента Ретро Кутия За Годежни Пръстени Контейнер Уникален Пръстен Притежателя Бижута Калъф За Съхранение

BGN 0.00

Продукти
Налично за поръчка

Изработен е от висококачествен дървен материал, безопасно е и е здрава.Ретро-дървена ковчег за пръстените - най-добрият избор за литературните младежи.Идеалният контейнер за пръстени за сватба, годеж, Свети Валентин и т.н. са Много подходящи за сватби в стил кънтри или фреш стил.Клоните на трупи, различни по диаметър и форма, го правят уникален и значим.Изработен е от висококачествен дървен материал, безопасно е и е здрава.Ретро-дървена ковчег за пръстените - най-добрият избор за литературните младежи.Идеалният контейнер за пръстени за сватба, годеж, Свети Валентин и т.н. са Много подходящи за сватби в стил кънтри или фреш стил.Клоните на трупи, различни по диаметър и форма, го правят уникален и значим. 1. Изработен е от висококачествен дървен материал, сигурно и долговечен2. Клоните на трупи, различни по диаметър и форма, го правят уникален и значимым3. Ретро дървена ковчег за пръстените, това е първият избор за литературната молодежи4. Много подходящ за сватби в стил кънтри, или в прясно стиле5. Идеалният контейнер за пръстени за сватба, годеж, Свети Валентин и т.н. Спецификация : Функции : 1. Изработен е от висококачествен дървен материал, безопасно е и е здрава.2. Сглобяеми части, различни по диаметър и форма, го правят уникален и значим. 3. Ретро-дървена ковчег за пръстените, това е първият избор за литературните младежи.4. Много подходящ за сватби в стил кънтри или в свеж стил. 5. Идеалният контейнер за пръстени за сватба, годеж, Свети Валентин и т.н. Параметри : Тип на продукта : Дървена кутия за пръстени Материал : дърво Цвят : както е показано на снимките Вид варианта : 01 # Mr & Mr, 02 # Нейната & His Количество : 2 бр. Диаметър : около 6 см / 2.4 инча Обща височина : около 5,2 см / 2,0 инча Тегло на опаковката : около 166 г Списък на опаковката : 2 * Дървена кутия за пръстени Забележка : 1. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Цветът, показан на снимките може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Повече информация

Features:
1. Made of high quality wood material, safe, and durable.:
2. Log branches, different in diameter and shape, make it unique and meaningful.:
3. Retro wooden ring box, it is the first choice for literary youth.:
4. Very suitable for country style or fresh style weddings.:
5. Perfect ring container for wedding, engagement party, Valentine's Day, etc.:
Specification:
Item Type:
Wooden Ring Box
Material:
Wood
Color:
As Pictures Show
Optional Type:
01# Mr & Mr, 02# Hers & His
Quantity:
2Pcs
Diameter:
Approx. 6cm / 2.4inch
Total Height:
Approx. 5.2cm / 2.0inch
Package Weight:
Approx. 166g
Package List:
2 * Wooden Ring Box:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: