.

Набор от Прецизни Отвертки WYFDP 6 бр. Магнитни Бита CR-V С Прорези за Крестообразных Гайка Ключ TPR Дръжка Домакински Ремонт на Ръчни инструменти

Набор от Прецизни Отвертки WYFDP 6 бр. Магнитни Бита CR-V С Прорези за Крестообразных Гайка Ключ TPR Дръжка

BGN 88.95

Продукти
Налично за поръчка

Дръжката е изработена от пластмаса TPR с ергономичен дизайн.Спестяване на труда и лесно получаване на умора.Изработен е от висококачествена хромованадиевой стомана 6150 с полирани пясъкоструйни обработка за повишаване на твърдостта и защита от ръжда.Бита с магнитна обработка, по-удобни за адсорбирования винтове или гайки.Няколко размера по избор, удобен за носене. Приложение : често се използва при монтаж и демонтаж крестообразного оборудване за техническо обслужване на автомобили, домакински уреди, мебели, играчки и т.н., Дръжката е изработена от пластмаса TPR с ергономичен дизайн.Спестяване на труда и лесно получаване на умора.Изработен е от висококачествена хромованадиевой стомана 6150 с полирани пясъкоструйни обработка за повишаване на твърдостта и защита от ръжда.Бита с магнитна обработка, по-удобни за адсорбирования винтове или гайки.Няколко размера по избор, лесен за носене. Приложение : често се използва при монтаж и демонтаж крестообразного оборудване за техническо обслужване на автомобили, домакински уреди, мебели, играчки и др.Name : Отвертка за електротехник Характеристики : силна магнитна адсорбция, твърда и износостойкая, дълъг експлоатационен живот.Спецификация : крестовина, с една дума Материал : TPR + хром-ванадиевая стомана 6150примечание : Експлоатация неизолированных инструменти под напрежение са строго забранени.Приложение : често се използва при монтаж и демонтаж крестообразного оборудване за техническо обслужване на автомобили, домакински уреди, мебели, играчки и т.н., Дръжката е изработена от пластмаса TPR с ергономичен дизайн.Спестяване на труда и лесно получаване на умора.Изработен е от висококачествена хромованадиевой стомана 6150 с полирани пясъкоструйни обработка за повишаване на твърдостта и защита от ръжда.Бита с магнитна обработка, по-удобни за адсорбирования винтове или гайки.Няколко размера по избор, удобен за носене. Забележка : светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Повече информация

cross, one word:
Material:
TPR + chrome vanadium steel 6150
Note:
Live operation of non-insulated tools is strictly prohibited.
Uses:
often used in the assembly and disassembly of cross-shaped automobile maintenance machinery equipment, home appliances, furniture, toys, etc.
The handle is made of TPR Plastic with ergonomic design. Labor saving and not easy to get fatigue.:
Forged by high quality 6150 chrome vanadium steel with sandblasting polished treatment for higher hardness & anti-rust.:
Magnetic treated bits, more convenient to adsorb screws or nuts.:
Several sizes for selection, easy to carry.:
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm. :