.

Капак за баня с щори PFCDZDU, Дебели сгъваем тавичката от водоустойчив PVC с дебелина 1,2 см, Пылезащитная Самозалепваща тампон за дома за баня, лесно за почистване (Цвят: ?

Капак за баня с щори PFCDZDU, Дебели сгъваем тавичката от водоустойчив PVC с дебелина 1,2 см, Пылезащитная Самозалепваща

BGN 93.20

Продукти
Налично за поръчка

【ЕФЕКТ ИЗОЛАЦИЯ】 Панел за запазване на топлината вана помага да се удължи времето за запазване на топлината на водата.горещият въздух циркулира в банята, поради което температурата на водата се понижава по-бавно. 【СГЪВАЕМА ДЕЛОТО ЗА БАНЯ】 Изработени от PVC материал, водоустойчив, идеални за употреба в банята.Дебелината е 1,2 см, много издръжлив материал при срастване лесно е деформирал и се повреди след многократно огъване. 【Се СГЪВА ЗА ПЕСТЕНЕ на МЯСТО】 Покриване на вани в сгънат вид има ширина от 10 см, тя може да се сгъне и да се постави в ъгъла, когато не се използва, което спестява 20% от пространство за съхранение. 【ПРИЛОЖИМИ МЕСТА】Дъска за баня може да се използва в домове, хотели, клубове и спортни зали.също като дъска за съхранение на неща за увеличаване на пространството на банята, е подходящ за повечето стилове на оформяне. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 Тава за вана е изработена от водоустойчив материал, може да се поддържат чисти, като влажна кърпа. 【ЕФЕКТ ИЗОЛАЦИЯ】 Панел за запазване на топлината вана помага да се удължи времето за запазване на топлината на водата.горещият въздух циркулира в банята, поради което температурата на водата се понижава по-бавно. 【СГЪВАЕМА ДЕЛОТО ЗА БАНЯ】 Изработени от PVC материал, водоустойчив, идеални за употреба в банята.Дебелината е 1,2 см, много издръжлив материал при срастване лесно е деформирал и се повреди след многократно огъване. 【Се СГЪВА ЗА ПЕСТЕНЕ на МЯСТО】 Покриване на вани в сгънат вид има ширина от 10 см, тя може да се сгъне и да се постави в ъгъла, когато не се използва, което спестява 20% от пространство за съхранение. 【ПРИЛОЖИМИ МЕСТА】Дъска за баня може да се използва в домове, хотели, клубове и спортни зали.също като дъска за съхранение на неща за увеличаване на пространството на банята, е подходящ за повечето стилове на оформяне. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 Тава за вана е изработена от водоустойчив материал, може да се поддържат чисти, като влажна кърпа. ОПИСАНИЕ на МАГАЗИН "Пенфей" : продукцията Му е разработена от водещи дизайнери.Основно се занимава с глобални продажби бани, стенни сгъваеми маси, стоки за улицата и т.н. Характеристики на ПРОДУКТА : 1. Нашият прахоустойчив калъф за баня преносими и леки, удобни за носене.Може да се използва в бани, дървени бурета, хотелски бани и битови ваннах2. Капачка за вана осигурява достатъчно място за съхранение на тоалетни принадлежности.Сгъваема конструкция подходящ за различни видове вани Технически ХАРАКТЕРИСТИКИ на продукта : Име : Самозалепваща дъска за ВаннмОдель : PF-2208094 Стил : японски Материал : PVC Цвят : бяло дърво зърно, Дължина на капака бани : 60/90/105/120/135/150/165/180 cm Ширина на капака бани : 70/75/80 см Дебелина на капака бани : 1,2 см (1 см = 0,3937 инча) ОПАКОВКА на ПРОДУКТА : Капачка кабина за баня x 1 NOTE : 1.It се препоръчва да се измери дължината и ширината на баня, а след това изберете подходящ размер2.Продуктът съдържа само капака за баня с изключение на други елементи, илюстрирани на снимката.

Повече информация