.

Електрическо задвижване, Множествено число на управление на Ход 250 мм, Добра Стабилност Вграден крайния изключвател Защита IP65 Линейно устройство на Двигателя за П?

Електрическо задвижване, Множествено число на управление на Ход 250 мм, Добра Стабилност Вграден крайния изключвател

BGN 7.95

Продукти
Налично за поръчка

ЗАЩИТА IP65 : Устройството има защита IP65, могат да издържат на тежки условия на работа, както и вградена крайния изключвател осигурява стабилна работа.ПРИНЦИП на РАБОТА : След като двигател забавя с помощта на зъбни колела, той привежда в движение няколко винт гайка, за да се превърне въртеливо движение в линейно движение на двигателя.МНОЖЕСТВЕНО число на УПРАВЛЕНИЕ : Може да се използва като изпълнителен устройства в различни прости или сложни процеси за изпълнение на далечни разстояния, централизирано или автоматично управление.ХОД И ЖАЖДА : на Линейно устройство е с ход 250 мм, максималната тяга на 750 H, може да се използва също е отличен дърводелец, обзавеждането на дома и AV-проекти.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Може да се използва за електрически медицински легла и диван, промишлени електрически отвличане на системата, стойки за камери, проектор, сватбената система, и т.н. 1. ПРИНЦИП на РАБОТА : След като двигател забавя с помощта на зъбни колела, той привежда в движение няколко винт гайка, за да се превърне въртеливо движение в линейно движение на двигателя.2. МНОЖЕСТВЕНО число на УПРАВЛЕНИЕ : Може да се използва като изпълнителен устройства в различни прости или сложни процеси за изпълнение на далечни разстояния, централизирано или автоматично управление. 3. ХОД И жажда : на Линейно устройство е с ход 250 мм, максималната тяга на 750 H, може да се използва също е отличен дърводелец, обзавеждането на дома и AV-проекти.4. ЗАЩИТА IP65 : Устройството има защита IP65, могат да издържат на тежки условия на труд и вграден крайния изключвател за осигуряване на стабилна работа.5. Широко приложение : Може да се използва за електрически медицински легла и диван, промишлени електрически отвличане на системата, стойки за камери, проектор, сватбената система, и т.н. Настройки : Тип на продукта : Електрически автомобил с Дължина : прибл. 250 мм /9,8 инча Напрежение продукт : 24 vdc Скорост на въртене : 10 мм/смаксимальная теглителната сила : 750 N Номинална мощност : 20-30 W Температура на околната среда : 40-65 ℃ Ниво на шум : крайния изключвател : вграден Клас на защита : ip65 Използването на : Електрическа медицинско легло, електрически диван, електрическа повдигаща барабани изложбен щанд, промишлена електрическа повдигаща система, стойка за фотоапарат, камера за главата, сватбена система.Как да използвате : Инсталирайте и използвайте директно.Съдържание на пакета : 1 х електрическо задвижване или 1 x Electric привод1 x Контролер 1 х дистанционно управление (с батерия 23 A 12 V 50m Ah).

Повече информация

Item Type:
Electric Actuator
Stroke:
Approx. 250mm / 9.8in
Product Voltage:
24VDC
Actuator Speed:
10mm/s
Maximum Thrust:
750N
Rated Power:
20-30W
Ambient Temperature:
40-65℃
Noise Level:
Limit Switch
Protection Grade:
IP65
Use:
Electric medical bed, electric sofa, electric exhibition stand lifting rod, industrial electric lifting system, camera rack, head camera, wedding system.
How to Use:
Install and use directly.:
PackageList:
1 x Electric Actuator:
or1 x Electric Actuator:
1 x Controller:
1 x Remote Control (With 23A 12V 50mAh Battery):