.

Многофункционални Преносими ръчни колички YGCBL, 3 Нива, Разтегателен рафтове за съхранение на Gap Кухня Slim с колела и чекмедже - Универсална количка на колела - Произве

Многофункционални Преносими ръчни колички YGCBL, 3 Нива, Разтегателен рафтове за съхранение на Gap Кухня Slim

BGN 0.00

Продукти
Налично за поръчка

◇▷▶ Мобилен и ефективен - оборудван с четири колела с плавно въртене, осигуряващи лесно движение и липсата на надраскване на пода. ◇▷▶ Лесна инсталация - защелкивающаяся конструкция става за броени минути. ◇▷▶ Компактен дизайн с широки възможности - количка на колела с 3 сетчатыми кошници под формата на кошници, които са отлични за съхранение на дреболии на едно място.Използвайте го като килер, кутия за боклук, на притежателя за канцеларски материали, склад за бродерия или Друг набор от възможности и т.н. ◇ ▷ ▶ Лесно выдвигающаяся количка за багаж - Благодарение на пестене на място трехъярусная количка Shees лесно се побира в малките, на пръв поглед безполезни места в близост до хладилник или вече заредени кухненски шкафове.Също така се използва в банята, пералня, Гараж и много други. ◇▷▶ Здрава и устойчива - Изработени от здрав висококачествен полипропилен материал, чиято повърхност е предпазва от корозия във влажна среда, което позволява използването на тази количка в дома си в продължение на години. ◇▷▶ Отличен материал, тази количка на колела изработени от здрав висококачествен полипропилен материал.Това е атрактивна хранилище се различава не само надеждна здравина и стабилност, но и чисти модерен външен вид, който идеално ще допълни околния интериор.▽▼▶● Гъвкавост, вие трябва да намерите още повече възможности!Включете неизползваните помещения, кухня или килер в най вместительные▽▼▶● Побира козметични принадлежности във вашата обличане, прави грима по реда и в обсега на▽▼▶●Подходящ за малка пералня, качвайте препарат за почистване и прищепку за дрехи между пералня и щанда▽▼▶● Използвайте Го като закачалка за кърпи и тоалетни принадлежности в банята на стаята, да се постави в непосредствена близост До тоалетна.◇▷▶Спецификация : ▽▼▶●цвят : бял▽▼▶●материал : високо качество на ПП материал+дърво▽▼▶●товароносимост : 2 кг▽▼▶●размери на продукта : 46×30×65 см▽▼▶●съвети : ▽▼▶●посочените по-горе размери на всички ръчно измерване.Поради кривината на изделия отклонение от 1-2 см е нормално.▽▼▶● От такива фактори, като осветление, оборудване камери и монитори, може да се наблюдава малка разлика в цвета.Моля, разберете!.

Повече информация

▽▼▶●Color:
White
▽▼▶●Material:
High Quality Pp Material+Wood
▽▼▶●Weight Capacity:
2Kg
▽▼▶●Product Dimension:
46×30×65 cm
▽▼▶●Tips:
▽▼▶●The above Dimensions Are All Manual Measurements.Due to the Curvature of the Product, It is Normal for 1~2Cm Error.:
▽▼▶●Due to Factors Such As Light, Camera Equipment, and Monitor Differences, There May Be a Slight Color Difference.Please Understand! :